een weddingplanner, de juiste keuze

Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt.


Albert Schweitzer


su-misura


een weddingplanner, de juiste keuze ...


... voor een feest volledig naar uw wensen

... wij nemen de zorgen van u over

... geen stress of tijdsverlies

... wij vinden voor u 'die' speciale locatie

... u krijgt een nauwkeurige budgetplanning

... voor een onvergetelijke dag


een belangrijke vraag: "wat kost een weddingplanner?"

Meestal goedkoper dan wanneer u alles zelf doet!


Uiteraard vragen wij een vergoeding voor onze diensten, maar jullie besparen ook heel wat met ons als weddingplanner.


su-misura volgt de trends in de huwelijkssector op de voet en is zeer creatief in het realiseren van jullie dromen op een budgetvriendelijke manier.


su-misura kan dankzij zijn professionele contacten met allerlei leveranciers en partners mooie kortingen bedingen waarvan jullie profiteren.


su-misura controleer nauwgezet alle offertes en facturen van iedereen die aan de huwelijksdag meewerkt. Zo betalen jullie een correcte prijs voor alle geleverde diensten.


su-misura werkt met een budgetplanning waardoor jullie een helder overzicht krijgen van de verschillende kostenposten. Zo weten jullie vooraf exact wat alles kost en vermijden we vervelende budgetoverschrijdingen.


Maar bovenal: je huwelijk zelf organiseren, kost opgeteld minstens 270 uur van jullie kostbare vrije tijd. Deze uren neemt su-misura van u over. Op die manier blijft er ook  meer tijd over voor je vrienden, je familie, je sociale contacten of je hobby’s.


su-misura is voor de leveranciers en de partners het eerste aanspreekpunt. hierdoor hoeven jullie zich om niets te bekommeren en kunnen jullie ten volle genieten van de leuke momenten in de voorbereiding naar de dag van jullie dromen


Conclusie: met een weddingplanner komt jullie huwelijk in de meeste gevallen goedkoper uit dan wanneer jullie alles zelf zouden organiseren en kunnen jullie zorgeloos naar jullie 'droomdag' toeleven.

 

 ©2013 su.misura - wedding- & eventplanner all rights reserved