total wedding concept

su-misura


Bij het 'Total Wedding Concept' zorgt su-misura er voor dat van de voorbereiding tot na het sluiten van de feestdeur alles perfect verloopt.


Hoe gaan we te werk?


Intakegesprek: kosteloos en vrijblijvend.

Hier wordt besproken hoe jullie de huwelijksdag zien, waar moet rekening mee gehouden worden, al dan niet met een thema, wie komt er, welk budget willen jullie voorzien, .... su-misura luistert en neemt nota.


Voorstel met prijsofferte: deze is één maand geldig, hier beslissen jullie of je samen met su-misura op weg wil gaan.


Concept en budgetvoorstelling: na het ondertekenen van de offerte en de opmaak van de overeenkomst, krijgen jullie een volledig gepersonaliseerde conceptuitwerking en budgetplanning. Dit is een dynamisch onderdeel van de voorbereidingen en ons werkinstrument bij uitstek.


Draaiboek: zowel het algemeen draaiboek als de gedetailleerde draaiboeken voor de leveranciers en medewerkers wordt volledig uitgeschreven.


De uitvoering: hier bekommert su-misura zich over de dingen die achter de schermen gebeuren. Wij gaan aan het werk om alles te regelen volgens jullie wensen: thema, feestzaal, catering, inrichting, kinderanimatie, DJ, special acts, ...


De grote dag: jullie enige bezorgdheid is volop genieten van de perfecte dag.

su-misura controleert en delegeert zodat alles vlot verloopt en jullie zich over niets zorgen hoeven te maken.


Nazorg: na het sluiten van de feestdeuren zorgt su-misura voor een perfecte afrondig van jullie droomdag. Opsturen van bedankkaartjes, laatste regelingen met leveranciers en medewerkers. Wij zorgen dat alles in orde komt terwijl jullie genieten van een fantastische honeymoon.

 ©2013 su.misura - wedding- & eventplanner all rights reserved